header

Новости

Производи за здравје, производи за живот! Пробајте и Вие! Уживајте во благодетите на природата без споредни ефекти. Дали знаете дека разните “мулти” формулации на витамини и минерали се од синтетско потекло и се направени од човекот во лабораторија.

Добродојдовте! PDF Печати Е-пошта

ЧУДЕСНА МОЌ НА ПРИРОДАТА!
ЗДРАВЈЕ, ВИТАЛНОСТ, ЕНЕРГИЈА

Производи за здравје, производи за живот! Пробајте и Вие!
Уживајте во благодетите на природата без споредни ефекти.

Здрава храна за среќен живот!

Природно или синтетско?
Дали знаете дека разните “мулти” формулации на витамини и минерали се од синтетско потекло и се направени од човекот во лабораторија. Сепак човекот е само лош имитатор на совршеноста на Мајката природа. Тајната на природните производи е во совршената избалансираност на сите состојки, споевите, ензими и елементи во трагови, кои допринесуваат за оптимална билошка хранливост. Човекот има механизми за препознавање на производите кои не се од природно потекло и искористливоста и полезноста е до 50% пониска отколку кај производите од природно потекло. Затоа, пред да се одлучите што ќе земете како додаток во својата исхрана, размислете добро и сепак почувствувате ја чудесната моќ на природата.

 

Анкета

Дали практикувате здрава храна?
 

Линкови

Ви препорачуваме:

Trimeks Newsletter

Бидете постојано во тек со новостите од Тримекс


Контакт

ТРИМЕКС Дооел
ул. Иван Милутиновиќ бр.36
1000 Скопје
тел./факс: 02 / 32 46 000
e-mail: info@trimeks.com.mk