1.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Низ цела Македонија, во рок од 2-3 работни дена, за нарачки над 1.000 денари

2.

ГАРАНЦИЈА ЗА ПРОИЗВОДИТЕ

Производи од реномирани брендови со врвен квалитет

3.

ПОДДРШКА ЗА КУПУВАЧИТЕ

Доколку Ви се потребни дополнителни информации за нашите производи јавете се на 02 324 6000 секој работен ден од 08:00 до 16:00 часот

4.

КВАЛИТЕТ БЕЗ КОМПРОМИС

Сертифицирани производи без пестициди, хербициди и ГМO, TruLabel – целосно откривање на сите состојки на етикетата на производите

ВИ ПРЕТСТАВУВАМЕ!!!

METHYL FOLATE

ПАТЕНТИРАНА АКТИВНА ФОРМА

Methyl Folate е биолошки активнa, природнa форма на фолат кој се користи за фундаментални функции на организмот како нормална клеточна делба и синтеза на невротрансмитери и ДНК.

Функции на Метил фолатот:

  • биосинтеза на нуклеинските киселини (ДНК и РНК)
  • важен во делбата на клетките
  • за создавање на здрави еритроцити и спречување на анемија

Се препорачува за:

  • Бремените и жените кои што планираат да забременат
  • Сите кои имаат мутација на MTHFR генот (одговорен за трансформација на фолната киселина во активна форма)
  • Луѓе под стрес и депресија

НОВОСТИ